Logo

Nieuws

Wat doen jij en je buren op Burendag?

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Dit jaar is Burendag op 26 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

10 jaar Burendag
2015 is een bijzonder jaar. Burendag bestaat namelijk 10 jaar en dat mag gevierd worden! Wat ooit begon als een dag waarop 500 buurten meededen, is uitgegroeid tot een landelijk fenomeen. Inmiddels vieren ieder jaar bijna 1 miljoen mensen Burendag. Dit is jouw moment om samen met de buurt een mooi jubileumfeest op te zetten.
Lees verder


Gezocht: chauffeur 50 PlusBus (vrijwilliger). Iets voor u of voor uw bedrijf?

Larikslaan2 beschikt over een busje waarmee voornamelijk senioren wekelijks naar activiteiten zoals zwemmen of dagbesteding gebracht worden. Een team van trouwe vrijwilligers zorgt ervoor dat de mensen op tijd bij het zwembad of bijvoorbeeld de dagbesteding in Villa Buitenhof zijn en na de activiteit weer worden opgehaald. Naast deze wekelijkse activiteiten zijn er twee keer per jaar uitstapjes met de bus, meestal op dinsdagmiddag. Inwoners van Leusden kunnen zich dan inschrijven voor een ritje naar een museum, een high tea of een stad in de omgeving.
Lees verder


Wilt u een binnensportaccommodatie reserveren?

Bijvoorbeeld om een uurtje te voetballen of zoekt u een gymzaal voor een kinderfeestje? Dan is het goed te weten dat er vanaf 1 juli een en ander verandert. Vanaf die datum neemt Buurtsportcoach de werkzaamheden rondom het reserveren van alle binnensportaccommodaties over van Larikslaan2.

Wilt u een zaal(deel) reserveren, dan kunt u voortaan dus contact opnemen met Buurtsportcoach.
Lees verder


Werken bij Larikslaan2? Bekijk de vacatures

In overleg met en namens de gemeente Leusden geven we deels uitvoering aan de Jeugdwet, de Wmo en het welzijnsbeleid. Deze decentralisatie van veel taken in het sociale domein brengt een nieuwe manier van werken èn nieuw werk met zich mee. Daarom zijn we op zoek naar mensen met specifieke kennis en ervaring.
Lees verder


Reizen met de Regiotaxi

In Leusden wordt veel gebruik gemaakt van de Regiotaxi. De kosten van de Regiotaxi zijn gelijk aan het OV-tarief en bedragen € 1,98 per zone. Iedere rit met de Regiotaxi start met een opstapzone, waarna de meter begint te tellen. De opstapzones worden bij het maximum van 450 zones opgeteld. Het maximum aantal zones tegen het tarief van € 0,61 komt daarmee op 675 per jaar.

Met een Wmo-pas reist u met korting
Heeft u een Wmo-pas, dan kunt u tot 450 zones reizen voor € 0,61 per zone. Reizigers met een Wmo-pas die met de Regiotaxi reizen, krijgen vooraf bericht van het taxibedrijf als het maximum aantal zones bijna bereikt is.
Lees verderLees verderLees verder


goedkope air max goedkope nike air max nike air max goedkoop goedkope nike free run goedkope nike air force goedkope nike air max 90