Logo

Nieuws

Samen werken aan eenzaamheid: “Signaleren en dan”

Lokale Coalitie Erbij Leusden organiseert ism Larikslaan2, op maandag 8 juni op de Larikslaan 2, van 19.30 – 21.30 uur, de workshop Samen werken aan eenzaamheid: 'Signaleren en dan'. De workshop wordt gegeven door Willie Oldengarm. Tijdens de workshop worden ook signaleringskaarten uitgereikt en besproken.

Doelstelling van de workshop: deelnemers inspireren en praktische handvatten bieden om te komen tot een doeltreffende (keten)aanpak van eenzaamheid. Naast een informatief gedeelte is er ook ruimte voor discussie.

Aanmelden via Jose IJsseldijk van Larikslaan2, j.ijsseldijk@larikslaan2.nl
Lees verder


Verlaging van basis - Eigen Bijdrage

Betaalt u een basis - Eigen Bijdrage van €19,00 per periode van vier weken (eenpersoonshuishouden)? Of €27,70 per vier weken als uw huishouden uit meer personen bestaat? Dan verandert per 18 mei het bedrag dat het CAK in rekening brengt.

Wat verandert er?
Vanaf 18 mei brengt het CAK als basis – Eigen Bijdrage voor eenpersoons huishoudens nog maar € 4,92 per vier weken in rekening, en voor meerpersoonshuishoudens € 7,15 per vier weken. Een aanzienlijke verlaging dus.


Lees verder


Werken bij Larikslaan2? Bekijk de vacatures

In overleg met en namens de gemeente Leusden geven we deels uitvoering aan de Jeugdwet, de Wmo en het welzijnsbeleid. Deze decentralisatie van veel taken in het sociale domein brengt een nieuwe manier van werken čn nieuw werk met zich mee. Daarom zijn we op zoek naar mensen met specifieke kennis en ervaring.
Lees verder


Op zoek naar informatie en inspiratie? Onze nieuwe krant is uit!

Meer weten over de mogelijkheden en activiteiten in Leusden? Bekijk dan ook eens onze nieuwe informatie- en inspiratiekrant met praktische informatie over zorg, welzijn, opvoeden en opgroeien in Leusden en mooie voorbeelden van de wijze waarop we met elkaar voor elkaar zorgen. Bekijk de krant
Lees verderLees verder


goedkope air max goedkope nike air max nike air max goedkoop goedkope nike free run goedkope nike air force goedkope nike air max 90